Третият последен филм по книгите на Е. Л. Джеймс -

...
Третият последен филм по книгите на Е. Л. Джеймс -
Коментари Харесай

"50 нюанса освободени" е най-гледаният филм и у нас

Третият финален филм по книгите на Е. Л. Джеймс - "50 нюанса освободени " е най-гледаният и у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Еротичната история, в която героите на Дакота Джонсън и Джейми Дорнан минават през подозрения, похищение и заживяват благополучен живот, е гледана от 43 490 фенове и има 439 935 лв. след премиерния си уикенд.

На втора позиция е българският "Лили рибката ". Семейната история, в която влизат пътуващи роми, фантастични герои, провокирала полемика и в обществените мрежи, е гледана от 12 357 фенове и има 97 203 лв. от билетите им за първите си три дни на огромния екран.

Трети по ред измежду най-гледаните филми у нас е "Лабиринтът: Последният претендент ", основан по третата едноименна книга от поредицата на Джеймс Дашнър. Финалният екшън, в който Томас продължава търсенето на лекарството против смъртоносната болест, погубила съвсем цялото население на Земята, е гледан от 49 777 фенове и има 529 176 лв. от билетите им за трите седмици на екраните у нас.

Четвърто място в топ 10 е за драмата "Всичките пари на света ", снимана по документалната книга на Джон Пиърсън. Отвличането на младия Пол Гети от мафията в Италия, първичният отвод на дядо му Жан Пол, който е най-богатият човек на света, да даде парите за откупа и смяната в позицията му, изразяваща се в даването на част от желаните пари, са гледани от 16 518 фенове и регистрират 529 176 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

На пето място е анимацията "Бикът Фердинанд ". Историята по книгата на Мънро Лийф от 30-те години на предишния век, е от два месеца на екраните у нас и за това време са я гледали 95 982 фенове и има 849 246 лв. доходи.

Шеста позиция е за третата премиера от предишния уикенд - екшънът "15:17 до Париж ", режисиран от Клинт Истуд по книгата на Спенсър Стоун, Антъни Садлър, Алек Скарлатос и Джефри Стърн за терористичния акт от август 2015 година. Първите трима създатели на книгата са и основните герои във кино лентата, който е гледан от 2 990 фенове и има 30 055 лв. доходи за първите три дни у нас.

На седмо място е "Най-мрачният час " на режисьора Джо Райт. Филмовата история за началото на мандата на Уинстън Чърчил като министър-председател на Англия в разгара на събитията, довели до завладяването на западната част на Европа от войските на Германия през Втората международна война, е гледана от 8 817 фенове и има 85 877 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

На осмо място по зрителски интерес е българският "Посоки ". Филмът на Стефан Командарев за историите на шестима водачи на таксита в София е гледан от 26 271 фенове и има 227 594 лв. доходи за трите седмици на екраните.

Девето място е за приключенския екшън "Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата ", основан по книгата на Крис Ван Олсбърг.

Продължението на историята, почнала преди 20 години, когато Алън Париш попада в магическата видеоигра, само че в този момент в нея към този момент влизат и още четирима младежи, е гледано от 154 331 фенове и има 1 517 239 лв. доходи за двата месеца на екраните у нас.

На десето място е екшънът "Бърлога на крадци ". Напрегнатата конкуренция, в която влизат обирджии на банки и профилиран отряд на полицията, е гледана от 32 899 фенове и има 292 169 лв. доходи за месец на екраните у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР