,,Третият мандат завърши с неуспех. Наред с евроизборите трябва да

...
,,Третият мандат завърши с неуспех. Наред с евроизборите трябва да
Коментари Харесай

ЦИК пред президента Радев: Избори на 2 юни са невъзможни

,,Третият мандат приключи с крах. Наред с евроизборите би трябвало да проведем и изключителни парламентарни избори. Призовах Димитър Главчев, който избрах за длъжностен министър председател, да успее в едноседмичен период показа състав на Министерски свъет. За да имаме опцията за избори 2 в 1.`` Това съобщи президентът Румен Радев по време на работна среща с представители на Централната изборна комисия.

,,Първо да има по-голяма изборна интензивност. На второ място да не разкарваме хората два пърти. На трето място да спестим ресурси``, сподели още той.

Димитър Главчев съобщи, че до края на деня ще бъде подготвен със състав на слъжебния кабинет. Утре в 9.30 ще пристигна, с цел да проведем съвещания и да определим времето за изборите, уточни Радев.

Държавният глава означи, че работната среща с ЦИК цели да бъде конкретизирана готовността на комсията за избори за Европесйки парламент и избори за народни представители.

Председателят на ЦИК Камелия Нейкова съобщи, че избори на 2 юни са невъзможни. Тя се разгласи за избори 2 в 1, които да се проведат на 9 юни.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР