Третият мандат няма много възможности, но не вярвам, че ще

...
Третият мандат няма много възможности, но не вярвам, че ще
Коментари Харесай

Явор Божанков: Черната овца е завинаги


Третият мандат няма доста благоприятни условия, само че нямам доверие, че ще бъде осъществен ", това съобщи самостоятелният народен представител Явор Божанков в предаването " Тази събота и неделя " по bTV. 

" Единият вид е " Възраждане ", само че никой няма да направи коалиция с тях, те са съветски радиоактивен боклук. Другият вид е, само че това няма смисъл, тъй като останалите политически сили са декларирали, че няма да поддържат този мандат. Остават Движение за права и свободи и Демократична България, които най-малко дават сигнали, че биха пробвали ", разяснява той. 

Божанков счита, че всички политически сили се готвят за нови избори и организират акция в Народното събрание. По думите му нито един мандат няма да бъде осъществен макар, че партиите споделят, че желаят да има постоянно държавно управление. 

" Аз нямам доверие, че третият мандат ще бъде осъществен, на който и да се даде. Въпросът е кои са диалозите, които ще ни обединят в Народното събрание ", сподели той. 

" Единственият самостоятелен народен представител звучи хубаво, само че по Конституция всички депутати би трябвало да са самостоятелни ", по този начин самостоятелният народен представител коментира изключването си от и освобождението от парламентарните комисии, в които бе член. 

" Никой не може да изчегърта истината. Аз имам задоволително опит в политиката, с цел да знам, че моята позиция можеше да докара до някакви последици. Платих някаква цена, само че мисля, че позициите ми за машинния избор и за Украйна са верни ", съобщи той.

Явор Божанков сподели, че не е скаран с никого от парламентарната група на.   " Позициите ми са кардинални и няма причина да има персонална омраза ", изясни той. 

" Времето ще потвърди, че решението ми за военната помощ беше вярно. Смятам, че Русия реализира всички цели в тази война, но в противоположен ред ", сподели той. 

" Черната овца няма по какъв начин да я изтрия. Завинаги е. Смятам, че всичко, което се случва е за положително ", сподели той, визирайки татуировката, която си направи, откакто бе изключен от. 

" България ще се оправи и ще излезем от тази рецесия ", съобщи Явор Божанков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР