Третият мандат има най-малка вероятност да отиде при ДБ. Освен

...
Третият мандат има най-малка вероятност да отиде при ДБ. Освен
Коментари Харесай

Социолог: Третият мандат ще отиде по-вероятно при БСП

Третият мандат има най-малка възможност да отиде при Демократична България. Освен това не съм оптимист, че кабинет ще бъде формиран с третия мандат. Интерпретациите са по-скоро пожелателни. Логичният ход е, че президентът ще връчи третия мандат на, което ще е адресирано към гласоподавателите на. Това съобщи пред БНР Евелина Славкова, проучвателен център " Тренд ". 

Според нея ироничното е, че президентът дава опция на Народното събрание да продължава да работи и на партиите - да се опитат да намерят допирни точки, но колкото повече работи Народното събрание, толкоз повече допирните точки изчезват и спорът се задълбочава. 

" Но партиите не използват това време за диалози, а за предизборна пропаганда. Ние сме в предизборна акция ". 

В предаването " 12+3 " Славкова уточни, че ГЕРБ се пробват да завоюват войната на интерпретациите: 

" ГЕРБ искат да създадем държавно управление, което да взема решение проблемите, които са доста. Битката на интерпретациите е - коя политическа групировка ще успее да завоюва и кои ще останат отговорните за това, че няма да има постоянен кабинет ". 

По думите й нови избори ще възпроизведат това, което се следи като политически формации в Народното събрание, а огромният диалог ще остане още веднъж в ръцете на ГЕРБ и на Политическа партия. 

" Отиването на предварителни избори и невъзможността още веднъж да се създаде постоянен кабинет - това ще бъде пагубно за всяка една политическа формация за това, което ще следим на локалните избори ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР