Третият мандат е рискован. Не знаем президентът на кой ще

...
Третият мандат е рискован. Не знаем президентът на кой ще
Коментари Харесай

Борисов: България изглежда изключително зле отвън

" Третият мандат е опасен. Не знаем президентът на кой ще го даде. А и тези, които чакат, ние няма да приказваме с тях, по този начин, както и те не водят диалози с нас ", добави Борисов.

" От ГЕРБ-СДС взехме решение, че това е по-правилното за страната и за излаз от перманентната рецесия, тъй като и след март обстановката ще е същата. Тогава запитвам за какво има политическа система, не може всичко да се стоварва върху президента Радев, а аз не съм този, който ще го пази ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Предприехме разновидността за една безспорна, гражданска фигура, която е на потвърден, интелигентен, съумял, родолюбец, сериозен, потвърден като просветен, познания, умения, връх в неврохиургията ", разяснява Борисов във връзка кандидатурата за министър председател на ГЕРБ на проф. Николай Габровски.

" Той е най-младият член-кореспондент на Българска академия на науките и ние не му възложихме единствено да вземе един лист хартия от президентството, а да организира диалози с цялата отговорност. Има цялостната независимост да направи това, което желае и може ", посочи Борисов.

Той съобщи, че България наподобява извънредно зле извън.

" Политическата рецесия, неналичието на постоянно държавно управление, с тези упреци към други страни, в никакъв случай не бих разрешил да кажа не. Така не се прави ", съобщи експремиерът.

Ние сме изпуснали тези две години битката с незаконната миграция, съобщи той. Борисов нападна " Промяната ", че не са посочили воля за битка с корупцията, а са затънали в нея. " Тези некадърници нямат проект. Представяте ли си ние да управлявахме и да ме питате за какво нямам проект ", ядоса се той, написа " 24 часа ".

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР