Третият мач между Тайсън Фюри и Дерек Чисора ще се

...
Третият мач между Тайсън Фюри и Дерек Чисора ще се
Коментари Харесай

Фюри – Чисора през декември в Кардиф

Третият мач сред Тайсън Фюри и Дерек Чисора ще се състои през декември на 75-хилядният стадион „ Принсипалити” в Кардиф твърди ESPN. Носителят на купата на WBC Фюри разгласи, че към този момент е пратил контракт на Дел Бой за мач посред им. Чисора отвърна незабавно, че чака документите, с цел да ги подпише.

Двамата се срещнаха за първи път през 2011 година, а след това и през 2014 година, а по-късно станаха другари. В последно време обаче Фюри и Чисора разменят обиди в медийното пространство.

Според ЕSPN Goldstar Promotions – компанията, която обслужва Фюри, стои зад офертата за пердах в Уелс. В организацията на багра не са забъркани промоутърите Франк Уорън и Боб Аръм, които напоследък движат кариерата на Фюри.

Чисора, който победи Пулев преди месец в Лондон, и Фюри постоянно са твърдели, че имат съглашение за трети пердах посред им макар другарството им. Когато Дел Бой сподели, че Уайт и Джошуа са любимци да победят Фюри връзките им охладняха.

„ Тайсън, стига си ревал. Обади се на мама и тате – мама Франк Уорън и тате Боб Аръм. Кажи им, че искаш да повисиш с мен и ми прати документите” разгласи Чисора в отговор на излиянието на Фюри.

Самият първенец съобщи през днешния ден: „ Реших да се върна на кръга, тъй като може да съм първия в тежка категория, който има две трилогии. Една с Дионтей Уайлдър и една с Дерек Чисора. Винаги съм казвал, че ще се удрям отново с Чисора в края на кариерата ми. И ето ни тук, още веднъж чупим рекорди”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР