Третият филм на режисьора Виктор Божинов тръгва по кината в

...
Третият филм на режисьора Виктор Божинов тръгва по кината в
Коментари Харесай

Бягство тръгва в кината от 11 май

Третият филм на режисьора Виктор Божинов потегля по кината в цялата страна от 11 май. Бягство е трилър, който споделя за опълчването и борбата на две радикално разнообразни групи младежи. Едните се борят да върнат живота в изоставеното село, а другите ръководят комуна за наркозависими. „ Много съм признателен на всички артисти и сътрудници.

Подходиха с чисто сърце. Чамла е едно от сърцата на България и точно там на 7 май, ще организираме най-високата прожекция у нас. Историята на кино лентата е извънредно настояща в този миг, в който живеем. Героите са млади, само че тематиките касаят, както децата, по този начин и техните родители “, споделя Божинов. „ Срещнахме вижданията си за ролята и за облика на Дани, това оказа помощ доста. На 20 години съм.

Уча в НАТФИЗ в класа на Ивайло Христов. Никога няма да не помни последния снимачен ден. Качихме се извънредно рано и хванахме мъгла, която приличаше на езеро “, добавя артистът Александър Кендеров, който прави дебюта си в игралното кино влизайки в основната роля в Бягство. Освен него в лентата вземат участие Диана Димитрова, Христо Петков, Снежана Макавеева и други.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР