Третият епизод на Dentalign 3x3 CUP WMCJ Tribute 2019 разтресе

...
Третият епизод на Dentalign 3x3 CUP WMCJ Tribute 2019 разтресе
Коментари Харесай

Dentalign 3x3 CUP WMCJ Tribute 2019 разтресе цяла София!

Третият епизод на Dentalign 3x3 CUP WMCJ Tribute 2019 разтресе цяла София в съботния следобяд!

Организаторите от 3х3 България и Българско Баскетболно Общество (ББО) се погрижиха всичко да е на равнище, а невероятните състезатели нажежиха ситуацията до най-много!

Избухващо състезание на класни играчи подвизаващи се в НБЛ отпред с националите Христо Захариев и Николай Вангелов, както и шампионски тимове от Македония и Гърция, раздруса София в късния съботен следобяд. Изключителни осъществявания, доста драма, прояви на нерви и първокласен баскетбол пред многочислената аудитория, доставиха наслаждение даже и на неутралните фенове към игрището в квартал Лозенец.

Турнирът мина на доста високо равнище и предложи доста първокласен баскетбол и невероятни страсти, с помощта на съвкупността от доста професионални състезатели, а това беше гарнирано и с един 226-сантиметров колос участник в шампионския тим от Македония.

За първи път в изданията, проведени от 3х3 България и ББО, се включиха дружно тримата братя Захариеви, които демонстрираха най-хубав синхрон и първокласен баскетбол всред всички 14 тима, взели участие в шампионата и безапелационно сграбчиха първото място.

Крайното класиране в шампионата:

I . Z-Brothers – Хрито Захариев, Милен Захариев, Тодор Захариев и Станислав Славайков
II . Air Sun Fragment – Марко Дужкович, Християн Ристов, Давид Гашовски и Милорад Миновски от Македония

III . 61 – Тодор Колев, Антон Диков, Христо Ангелов и Иван Иванов

Екипът на 3х3 България и ББО се постара шоуто да бъде на макс и да задържи интереса даже и на тези, които не са почитатели на обичаната игра, посредством доста музика, награди, състезания и шоу осъществявания, които наелектризираха многочислената аудитория.

Победители, надлежно посочили най-хубави умения с баскетболната топка по време на състезанията, бяха:

Фаулове – Милен Захариев
Тройки – Георги Бързаков

Ззабивки – Християн Рисов от Македония

Ще ви чакаме на идващия Dentalign 3x3 CUP WMCJ Tribute 2019 шампионат, на 24ти август, който ще бъде на същото място, а всички ги чакат още по-големи страсти!

#БаскетболЗаВсички

#БаскетболНаВсякъде
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР