Третият ден от финалната седмица на надпреварата за 100 000

...
Третият ден от финалната седмица на надпреварата за 100 000
Коментари Харесай

Това са първите полуфиналисти във втория сезон на „Игри на волята

Третият ден от финалната седмица на конкуренцията за 100 000 лева сервира на феновете два нови тежки конфликта. Двойна елиминация, последвана от последната борба за имунитет, изправи участниците пред нови провокации. Петима влязоха в битка за оставане в играта, само че единствено трима от тях съумяха да завоюват местата си – Вайс, Ваня и Йоанна.

Джералдин и Лазаринов демонстрираха голяма воля и умения, само че напуснаха приключенското риалити 2 дни преди финала.

Изпитанието, което очакваше всички номинирани на Арената, ревизира техните благоприятни условия в плуването, катеренето, бързината, салдото и логическото мислене. В него в началото Ваня заемаше последното място, само че след това с хъс за победа навакса и зае първото място в борбата. Успехът на Вайс и Йоанна при превъзмогване на всички детайли по терена изчерпа свободните места измежду финалистите и Джералдин и Лазаринов се трансфораха в следващите отпаднали.



„ Не скърбя безусловно за нищо. Толкова съм признателна, че бях тук и толкоз се веселя, че съумях да изживея приключението „ Игри на волята”, че няма нищо, за което да скърбя. Наистина!”, сподели най-младата участничка във формата при отпадането си. „ Разочарован съм, само че в това време и доста благополучен и най-много горделив от себе си. Смятам, че израснах с няколко години тук и това е преживяване, което не можеш да получиш на никое място и научаваш ужасно доста неща”, показа своите страсти притежателят на фешън бранд при овакантяване на Арената.



Победата в последната борба за имунитет даде опция на един от финалистите да се класира непосредствено на полуфиналите. В нея от играчите се изискваше да бъдат непоклатими като скали и спокойни като морето, с цел да доближат до триумфа. Търпението и отличният баланс помогнаха на Ваня да си завоюва имунитет и място на полуфинала, а Вайс се трансформира в първия номиниран.



Последният Номинационен съвет трансформира Милен във втория сигурен полуфиналист, откакто не получи никакви номинационни гласове край лагерния огън. Тази вечер Йоанна и Борислав ще се борят за оцеляване на Арената с Вайс в последния елиминационен конфликт преди финалите.

Гледайте развоя в идната борба от 21:00 ч. по NOVA, а в петък от 20:00 ч. не пропускайте огромния край на борбата за 100 000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР