Трети сезон на романтичното риалити Ергенът продължава да предлага не

...
Трети сезон на романтичното риалити Ергенът продължава да предлага не
Коментари Харесай

Ергенът 3 - имало ли е секс в Имението на любовта

Трети сезон на сантименталното риалити Ергенът продължава да предлага освен любовни безредици, само че и много прозрения за характера на участничките, и ходовете, на които са подготвени, с цел да се преборят една с друга и завоюват сърцето на Алек Младенов.
 Другото лице на Надежда Вишева от Ергенът 3
Другото лице на Надежда Вишева от Ергенът 3

Коя е огромната й пристрастеност

Епизодът от 17 април стартира в действителност сантиментално - на самостоятелна среща с Ергена отиде стюардесата Йоана. С дребна яхта двамата се насочиха ъгъл колоритния остров Халки, където се гмуркаха в тюркоазените води, вечеряха, а Алек подари колие с перла на Йоана.

Тя, несъмнено, се завърна с роза в имението, а този факт, както и подаръкът от Ергена провокира стихия от мнения измежду останалите участнички. Докато продължаваше срещата на Йоана, те се включиха в следващото групово предизвикателство.

То трябваше да мери знанията на девойките по известни тематики в актуалното общество, както и общата им просвета. Признаваме, че останахме шокирани от пропуските в познанията на огромна част от тях, а неверните отговори на Маги пък я направиха цел на нападките на останалите за следващ път.

На вечерния коктейл Виктория се опита да скандализира останалите с ново разобличаване за интимния живот на една от съперничките си - Магдалена, и намерено сподели, че след двойната среща с Мария последната към този момент не й е другарка. Всичко приключи с Церемонията на розата и отпадането на Барбара.

В епизода довечера, 18 април, ни чака поредна групова среща, на която останалите 10 участнички ще би трябвало да дават отговор на въпроси. Ако отговорите им съответстват с тези на Алек, те получават право на обществена целувка.

От такава обаче няма да има потребност, която ще получи изненадваща нощна покана от Младенов за уединение на плажа. Разкритието й, че с него са стигнали до фамилиарност, ще сътвори същинска стихия в Имението на любовта.

Ергенът 3 е всяка сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР