Трети сезон на романтичната комедия Съни бийч“ продължава тази неделя

...
Трети сезон на романтичната комедия Съни бийч“ продължава тази неделя
Коментари Харесай

Бизнесменът Бачорски с дебют в Съни Бийч

Трети сезон на сантименталната комедия " Съни бийч “ продължава тази неделя (3 март) от 20:00 ч. по bTV с нов епизод, в който бързо ще стане ясно, че за героите всичко би трябвало да се случва по сложния метод.

На хоризонта в " Съни бийч " ще изгрее напълно нов персонаж – Италианеца (Петър Антонов), другар на лудия хер Линдеман. В него Гомес ще види опция да избави хотела, само че първо ще би трябвало да го опази от странните прищевки на елитния посетител. Даниел Бачорски ще направи своя актьорски дебют като влезе в ролята на чистач, който би трябвало да направи всичко допустимо престоят на Италианеца в хотела да е прелестен. Междувременно Младен (Иво Аръков)ще продължава да се бори да избави годеницата си Дарина (Лидия Инджова)от някогашния й другар Калин (Любомир Ковачев).

Двамата най-сетне ще се срещнат, само че дали категоричността на Младен ще бъде задоволителна за завърналия се арабски шурей да се откаже от проекта си за възмездие, ще стане ясно в следствие. За похлупак на всичко приготовленията за кръщенето на Митко – синът на Ивон (Евелин Костова) и Никола (Явор Бахаров), ще текат с цялостна мощ и до момента в който всички опити на пиколото Жоро за организация пропадат, Гомес ще вземе нещата в свои ръце.

Веднага по-късно, от 21:00 ч. програмата на bTV продължава с новия престъпен трилър " Алфа “, където надълбоко защитавани секрети ще стартират да излизат нескрито. Случаят, който в миналото е съборил душeвността на един от най-хубавите следователи – Максим Ръсин (Стефан Вълдобрев), ще изплува на повърхността, с цел да подсети, че нищо не е такова, каквото наподобява, напомня HotNews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР