Трети сезон на Ергенът и публичен с*кс за сефте! Такова

...
Трети сезон на Ергенът и публичен с*кс за сефте! Такова
Коментари Харесай

ГРЪМ в имението!! Валерия призна: Алек проникна в мен! (момите нападнаха Ергена побеснели)

Трети сезон на " Ергенът " и обществен с*кс за сефте! Такова нещо не бяхме виждали до момента, само че ето, че Алек Младенов постави в дребното си джобче и Виктор Стоянов, и Евгени Генчев.

След като чу от няколко моми, че са влюбени в него, самият той повтори това на още няколко и олигави съвсем всички, Ергенът реши да работи. И... направи първия с*кс с най-младата участничка Валерия Дакова. Моделката безусловно взриви имението и не остави камък връз камък след признанието си, че е била интимна с Алек в морето.

Сами ще забележим цялата картинка на следващия ден, както и реакцията на побеснелите (и с право) останали девойки, които ще се нахвърлят върху нищо неподозиращия Младенов. Горда от постигнатото, Валерия ще им опише обстойно и нашироко какво тъкмо са правили със синеочкото, по какъв начин той я е целувал до несвяст, по какъв начин подобен гальовен и буен мъж не е виждала до момента и по какъв начин той е... проникнал в нея.

" Проникна в теб?! Това ли казваш?! " - изумена пита Криси, а Валерия я поглежда право в очите и най-нагло отвръща: " Е и?! И какво в случай че е по този начин?! "... Тук към този момент бомбата избухва и става земетресение на ента степен.

А любимката и досегашна любимка Магдалена Томова не стопира да повтаря какъв брой е афектирана. Не ядосана, а пъклен афектирана... Такава сага и в латино сериите няма.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР