Трети поред парламентарни избори за една година доведоха страната до

...
Трети поред парламентарни избори за една година доведоха страната до
Коментари Харесай

Сачева: Предлагат ни правителство от три фракции - корпоративна, партийна и милиционерска

Трети подред парламентарни избори за една година доведоха страната до неспособност да бъде основано държавно управление с ясна идеология и съответни цели за това каква България желаеме да имаме след 4 години. Това съобщи от парламентарната естрада Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е от ГЕРБ-СДС.

Коалиционното съглашение ни предлага държавно управление от три фракции - корпоративна, партийна и милиционерска, добави тя, като даде образец с партийната секта - Българска социалистическа партия, партия, „ която няколко пъти банкрутира България, през днешния ден ще ръководи икономиката”.

Според Сачева отделянето на растежа и нововъведенията от стопанската система е неуместна концепция и това значи повече от 50 % от държавната администрация да бъде унищожена.

Властта е разпределена на порции, добави депутатът от ГЕРБ-СДС. По структурата ще ги познаете, за нас тя е ясна и по тази причина няма да ги подкрепим, само че скоро ще стане видна и за жителите, означи Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР