Трети опит на Софийския апелативен съд да гледа мерките на

...
Трети опит на Софийския апелативен съд да гледа мерките на
Коментари Харесай

Бившата шефка на митниците с ново обвинение - за принуда

Трети опит на Софийския апелативен съд да гледа ограниченията на някогашния шеф на Агенция „ Митници “ Петя Банкова и посочения за контрабандист – Стефан Димитров. Преди началото на днешното съвещание на съда един от защитните на някогашната шефка на Агенция,,Митници ” съобщи, че тя има ново обвиняване за насила. Според проверяващите Банова е командировала 18 чиновници на организацията на разнообразни места в страната срещу тяхната воля.

В правосъдната зала Стефан Димитров съобщи, че желае по-лека мярка, тъй като има здравословни проблеми. Имал отток на главата, виело му се свят и два пъти е викана кола за спешна помощ в следствения арест. Той посочи, че в никакъв случай не е бил арестуван и не е нарушавал закона, даже интензивно взел участие в дарителски акции. Димитров съобщи, че откакто делото завърши чака,,тази журналистическа мощност ” да почисти името му.

Вече 2 пъти делото беше отлагано поради неявяването на юристите на Банкова. Вчера обвиняване за присъединяване в незаконна група беше повдигнато и на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Koцев. На него му е наложена парична гаранция от 20 хиляди лв..


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР