Трети март е ден на тържествена гордост, ден на преклонение

...
Трети март е ден на тържествена гордост, ден на преклонение
Коментари Харесай

В село Козар Белене почетоха 3 март с възстановка на героично събитие в българската история

Трети март е ден на тържествена горделивост, ден на поклонение и безконечна благодарност, ден който даде началото на третата българска страна, напомни при откриването на събитието водещият Красимир Кръстев, ден знак на националното ни единство, на силата и волята на българите да отстояват свободата си.



Кметът на общината Любка Александровачестити националния празник на кмета на селото Илия Ванков, на жителите и гостите на село Козар Белене. Припомни определящи за ориста на българския жанр исторически събития и силата на българския дух с благопожелание да бъдем почтени за висотата на българския блян, роден на 3 март и обичаме родината си.



Рок група „ Изида ” със своите патриотични песни за родината, за боевете на Шипка и успеха потопи всички в духа на празника.



Представена бешевъзстановката„ Защитата на Троянския манастир ”, на паметното в българската история събитие с присъединяване на сдружение„ Традиция ” гр. Ловеч, 17-ти училищен гвардейски отряд къмСУ „ Крум Попов ”,самодейци, Танцов състав „ Надежда 2012 ” и други

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР