Трети мандат няма да бъде реализиран. Това е категоричното мнение

...
Трети мандат няма да бъде реализиран. Това е категоричното мнение
Коментари Харесай

Политолози: Шансът за трети мандат е нулев

Трети мандат няма да бъде осъществен. Това е безапелационното мнение на политолога доц.Антоний Гълъбов. Същата е и прогнозата на неговия сътрудник доцент Румен Карадимов.

Според тях сред партиите в 46-то Народно събрание има дълбока разграничителна линия., а водещите партии - ИТН и ГЕРБ - твърдо са решили да не поддържат други разновидности за държавно управление, разясниха политолозите, които бяха посетители в Българска национална телевизия тази заран.

" Има един вълшебник от Оценка за съвместимост, който ни приказва от фейсбук ", иронизира доцент Антоний Гълъбов,визирайки Слави Трифонов.

Според него се следи сюжет, който е квалифициран авансово и по който се движим. Доц. Гълъбов изрази удивление, че служебното държавно управление предлага актуализация на бюджета, макар че няма да носи отговорност за него, защото е краткотрайно. Политолозите смятат, че актуализацията на бюджета няма да се одобри в този тип, в който е препоръчана от МФ. Тази заран рецензии по отношение на предлагането на финансовото министерство бяха отправени от депутатите на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, а преди този момент остро се изрекоха и от ГЕРБ.

Доц. Гълъбов уточни, че страната е в политическа рецесия, а съгласно доцент Росен Карадимов има риск тя да прерасне в конституционна, което още повече ще усложни така и така напрегнатата конюнктура в страната.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР