Трети мандат на Нинова ще доведе БСП под 4%. Това

...
Трети мандат на Нинова ще доведе БСП под 4%. Това
Коментари Харесай

Кирил Добрев за Нинова: Тази жена освен в политически батак, вкара партията в тотална юридическа несъстоятелност

Трети мандат на Нинова ще докара Българска социалистическа партия под 4%. Това съобщи в ефира на NOVA някогашният народен представител от Българска социалистическа партия и сегашен политически анализатор Кирил Добрев.

" Корнелия Нинова може да бъде ръководител 2 мандата по правилник. А тя е такава от 2016 година Двата мандата са минали. Само че през днешния ден подчинената ѝ комисия, в най-скоро време ще излезе с решение, че тя може да се кандидатира за трети мандат. Потъпкването на устава в Българска социалистическа партия стана всекидневие ", сподели Добрев.

" Обръщам се към тези, които носят Българска социалистическа партия в сърцето си - да създадем, че да не позволяваме повече нарушение на нашите правила, вътрешните ", добави той.

Преди това Кирил Добрев изясни и по какъв начин се е стигнало до обстановката, при която се оказа, че той не може да си възобнови кредитната карта. Причината е, че при издаване на нова карта клиентът попълня декларация дали е част от управителен орган на партия. Той написал, че не е, а от банката му посочили, че съгласно системата АПИС още е вписан като член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Оказа се, че тази жена в никакъв случай не е внасяла в съда измененията, които са настъпили след последния конгрес на партията. В настоящото положение на партията присъстваме всички, които сме изключени, с подправеното настоящо положение на партията, тя е записана за присъединяване в локалните избори ", сподели Кирил Добрев.

" Тази жена с изключение на в политически батак, вкара партията в тотална юридическа неплатежоспособност. Решенията, които взима през днешния ден управителния отговор, не знам дали са законни. Никой не знае какво е управлението, кои участват, кои са изключени. Дори на уеб страницата на Българска социалистическа партия нашите имена участват ", сподели Добрев.

Той си изяснява забавянето на юридическата процедура с това, че сега, в който Нинова внесе документите в съда, изключените ще апелират.

" Ще търсим своите права в съда. За да не стигаме до такава степен, тя не внася настоящи документи в съда 1 година. И тази жена приказва за законодателство и конституционни промени ", сподели Кирил Добрев.

Според Кирил Добрев една възможна партия на президента Румен Радев може да промени всичко в ляво. 

" Той е единственият политик, който има капацитет ", съобщи Добрев. 

" Европейските избори не са тези избори, в които той или негов план би трябвало да взе участие. Трябва да се включи единствено на парламентарни избори ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР