Трети ден в Москва продължава съдебното дело срещу бившите руски

...
Трети ден в Москва продължава съдебното дело срещу бившите руски
Коментари Харесай

Заплаха за бомба прекъсна делото срещу руските национали-побойници

Трети ден в Москва продължава правосъдното дело против някогашните съветски национали Павел Мамаев и Александър Кокорин. Двамата са в ареста от шест месеца, упрекнати в нанасяне на побой на държавен чиновник, който са и обидили на расистка основа (той е от корейски произход).

Делото е следено с необикновен интерес в Русия, само че през днешния ден съвещанието бе малко, откакто бомбена опасност изтегля залата в Пресненския съд в столицата. Разбира се, оказа се подправена, което не спря футболистите и техните приятели-обвиняеми, да се смеят ехидно на протичащото се.

Ситуацията им обаче по никакъв начин не е смешна, тъй като ги грози присъда до 7 години затвор, в случай че бъдат приети за отговорни по всички обвинявания.

Вчера в съда се чуха извънредно куриозни неща при общественото предоставяне на показания от очевидци.

Например - Александър Куропаткин, промени съвсем напълно своето виждане за това какво се е случило във въпросната вечер на 11 октомври.

Сега той не е сигурен кой тъкмо е блъснал въпросния жалител, както и за други вреди, нанесени в заведението " Кофемания " рано сутринта след запоя в нощен клуб " Егоист ". Пред този бар също е имало сборичкване с присъединяване на компанията с футболистите, като е входирана тъжба и от пребит там жител. За багра над него очевидците май също са позабравили...

Но се разбра, че във въпросната вечер осемте мъже в компанията са поръчвали без да се тормозят. Сметките им в двете заведения единствено за алкохол и безалкохолни питиета е към 6000 $ (388 000 рубли).

В поръчваните продукти влизат 3,4 литра уиски, бутилка бяло вино, бутилка шампанско, както и 21 шота с друго наличие.

Също по този начин се удостовери, че Кокорин се е целувал с непознато момиче, което накара брачната половинка му да стане и да напусне залата, очевидно гневна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР