Трети ден цял квартал в Пловдив е без вода. Става

...
Трети ден цял квартал в Пловдив е без вода. Става
Коментари Харесай

Трети ден без вода! Квартал “Гаганица“ и днес остава на сухо

Трети ден цялостен квартал в Пловдив е без вода. Става въпрос за квартал „ Гаганица ”, в който живеят над 500 души. Припомняме, че на 23 август читатели на  TrafficNews  сигнализираха за неналичието на водоснабдяване, а в уеб страницата на сдружението е разказано, че има щета на железен тръбопровод на бул. " Васил Левски " под Моста на Ален Мак.
Прочетете още
В продължение на няколко дни жителите в региона са на изсъхнало, а водоноски няма, декларирали пред тях чиновници на ВиК.

Свързахме се с инженера на ВиК- Пловдив Антон Гълъбов, който съобщи, че една от тръбите на железен тръбопровод е подала, а ремонтът й е комплициран, като това затруднява отстраняването на повредата.

Той добави, че чиновниците на водното сдружение работят и вършат всичко допустимо, с цел да оправят казуса и да възобновят водоподаването допустимо най-скоро.

Жители в региона обаче декларират, че на място работят не повече от трима чиновници, което съгласно тях не е задоволително. В момента на място има екипи на ВиК- Пловдив, които работят по отстраняването на повредата.

Без вода са и в региона на ул. " Коматевско шосе " № 91 поради повреда на пожарен хидрант ул. " Ст. Стамболов " № 15, както и в град Стамболийски ул. " Родопи ".

На изсъхнало са и в селата Маноле и Болярино.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР