Трети ден продължава напрежението при коалиционния партньор на ГЕРБ. Формацията

...
Трети ден продължава напрежението при коалиционния партньор на ГЕРБ. Формацията
Коментари Харесай

Трети ден без извинения и нови крамоли в „Обединени патриоти“

Трети ден продължава напрежението при съдружния сътрудник на ГЕРБ. Формацията “Обединени патриоти ” е в разногласия дали вицепремиерът и водач на НФСБ Валери Симеонов би трябвало да се извини за думите си против патриарх Кирил, както изрично упорства водачът на “Атака” Волен Сидеров. Подобна е позицията на на Вътрешна македонска революционна организация.

Днес в парламентарната група още веднъж имаше напрежение, защото още сутринта пред Българска национална телевизия Волен Сидеров настоя още веднъж Симеонов да се извини на московския патриарх. И даде да се разбере, че е “преглъщал задоволително обиди като политически водач ”.

„ Коалицията с ГЕРБ не зависи от Валери Симеонов. Тази коалиция може да продължи и без той да е вицепремиер… Политиците сме сменят, животът продължава. Нищо не е изключено, всичко е допустимо с политиката ”, разяснява Сидеров и пред бТВ. „ Коалицията с ГЕРБ изобщо не зависи от наличието на Симеонов в държавното управление ”, съобщи той.

В същото време Валентин Касабов (НФСБ) отбрани ръководителя си и бе безапелационен, че реакцията на “Атака ” и Вътрешна македонска революционна организация е “детска градина ”, а в патриотичната коалиция “има непрекъснато някакви драми, само че другояче е постоянна ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР