Трети ден продължава издирването на 17-годишната Ивана в Дупница и

...
Трети ден продължава издирването на 17-годишната Ивана в Дупница и
Коментари Харесай

Издирването продължава: 17-годишната Ивана от Дупница още е в неизвестност

Трети ден продължава издирването на 17-годишната Ивана в Дупница и региона.

Вчера в интервенцията по търсене се включиха над 200 служители на реда, жандармерия, планински спасители и доброволци. В издирването се употребяват и следови кучета, дронове и термокамери. Претърсен е целият регион в града, околните села Пиперево, Баланово, Блажиево, около коритото на река Джерман с километри.

Засега няма резултат. В Районно управление-Дупница работи и действен щаб, който координира дейностите на екипите. Информация за момичето може да се подава информация както на телефон 5 77 11 и 5 77 12 с код за Дупница 0701 и на телефон 112.

Открито бе единствено якето на момичето покрай тунел на основен път Е-79. Мобилния си телефон Ивана е оставила в учебното заведение си - някогашният тютюнев колеж в Дупница.

По информация на Нова телевизия се учат записи от видеонаблюдението в града, на които вероятно може да се види, че Ивана се е опитвала да го избегне, което пък от своя страна дава вяра, че тя преднамерено се крие.

Според мнения в обществените мрежи Ивана Георгиева е била подлагана редовно на тормоз от съучениците в класа ѝ. Това обяснила майка ѝ, която в този момент съжалява, че фамилията не е подхванало по-рано ограничения Ивана да бъде преместена в друго учебно заведение, което обаче фамилията почнало да разисква от известно време насам.

Кметът на Дупница Първан Дангов заяви, че ще провокира вътрешна инспекция в учебното заведение, където момичето учи.

Ивана Георгиева е в неопределеност от вечерта на 22 февруари, когато родителите ѝ са съобщили в полицията в града, че не се е прибрала и потърсили помощ.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР