Трети ден продължава бедственото положение във Ветрен, съобщава БНР. То

...
Трети ден продължава бедственото положение във Ветрен, съобщава БНР. То
Коментари Харесай

Трети ден продъжава бедственото положение във Ветрен


Трети ден продължава бедственото състояние във Ветрен , оповестява БНР.

То ще остане в действие, до момента в който Агенция " Пътна инфраструктура " не предприеме дейности по ремонтирането на републиканския път, който минава през града.

Припомняме, пороен дъжд унищожи пътната права в петък.

Пътят е бил построен преди четири години без план и позволение от АПИ, като средствата са били обезпечени от сегашния кмет на Септември Марин Рачев, само че тогава в качеството му на претендент за поста. Оттогава обаче пътят стои недовършен - без положен втори асфалт и нивелация.
 Бедственото състояние във Ветрен остава
Бедственото състояние във Ветрен остава

Докато от районното министерство не реагират на сигналите

Кметът на Ветрен Радослав Лютаков твърди, че от Пътната организация по този начин и не са реагирали на многократните претенции ремонтът да бъде завършен.

От своя страна от Пътната организация показват, че ремонтът е противозаконен. Независимо от това, откакто беше оповестено бедствено състояние, са поели ангажимент за възобновяване му. Очаква се ремонтът да стартира от на следващия ден.

" Докато не дойдат и не стартират, няма по какъв начин да спрем бедственото състояние, тъй като в действителност основната ни е в плачевен тип. И освен тя. Имаме над 10 улици, които са в доста неприятно положение ", изясни Лютаков.
 Във Ветрен оповестиха бедствено състояние
Във Ветрен оповестиха бедствено състояние

Заради провалите от бурята
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР