Трети ден Гърция продължава да брои жертвите и раните си

...
Трети ден Гърция продължава да брои жертвите и раните си
Коментари Харесай

УЖАСЪТ В ГЪРЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА! Страната се оказа изправена пред нов проблем

Трети ден Гърция продължава да брои жертвите и раните си след огнената буря, която засегна източната част на Атика. Повече от 80 са жертвите до момента, от които 23 деца, ранените над 187, а изчезналите над 100. Гугъл задейства услугата „ Finding Persons Missing Persons “, с цел да помогне в търсенето на хора, които изчезнаха след пожарът в Мати, написа "Труд ".

Кметът на Рафина, господин Бурнус, изиска помощ от доброволци и акцентира, че има огромна потребност от кръв за ранените, които са приети в болница. Бомбардирано място припомня региона на Мати и Рафина откакто огнените езици изпепелиха за 15 минути 2 000 къщи. Пред картини на смут са изправени огнеборците, които претърсва изгорелите домове и броят жертвите.

Семейства прегърнали дечицата си, предали се на огъня в прегръдка. Свидетелствата на жителите са шокиращи. Всичко е изгубено в пламъците, самите те са безпомощни. Правителството вкара проект за ръководство при спешни обстановки, съгласно който всички жертви ще се трансферират в моргата на регион Гуди, с цел да бъдат разпознават.

Според решение на Министерството на вътрешните работи погребенията на жертвите ще бъде поети от страната. Според първите оценки повече от 2 500 домове са изцяло унищожени във Вутса, Неа Макри, Мати и Рафина. В същото време други 4000 са претърпели съществени вреди.

Обявени са телефони, на които хората да записват вредите си. В 12.00 ч във вътрешното министерство на Гърция стартира незабавно съвещание, на което ще участва и български посланик, след което ще бъде оповестено къде хората, които желаят да оказват помощ с дарителство под всякакаква форма, могат да го създадат

Правителството вкара проект за ръководство при спешни обстановки, съгласно който всички жертви ще се трансферират в моргата на регион Гуди, с цел да бъдат разпознават. Според решение на Министерството на вътрешните работи погребенията на жертвите ще бъде поето от страната. Според първите оценки повече от 2 500 домове са изцяло унищожени във Вутса, Неа Макри, Мати и Рафина. В същото време други 4000 са претърпели съществени вреди. Обявени са телефони, на които хората да записват вредите си. В 12.00 ч във вътрешното министерство на Гърция стартира незабавно съвещание, на което ще участва и български посланик, след което ще бъде оповестено къде хората, които желаят да оказват помощ с дарителство под всякакаква форма, могат да го създадат.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР