Третата защита на титлата в последните седем месеца на Джон

...
Третата защита на титлата в последните седем месеца на Джон
Коментари Харесай

Джон Джоунс с проблеми, но победи Сантос

Третата отбрана на купата в последните седем месеца на Джон Джоунс не мина съвършено, само че той въпреки всичко завоюва с разграничено съдийско решение (48-47, 48-47, 48-47) против Тиаго Сантос на галавечерта в Лас Вегас UFC 239. Основното събитие в зала " T-Moble " като зрелището бе засенчено от предходните борби в бойната карта, само че никога не бе лишено от вълнуващи моменти и тактическо надхитряне, въпреки почитателите най-после на освиркаха двамата.

Джоунс показва почитание към силата на юмруците на противника и се опази от множеството му офанзиви към главата с комбинации, като имаше предимство с лоукиковете и киковете в тялото. Сантос не можа да нокаутира съперника си, а евентуално прекара по-голямата част от борбата с травма на лявото коляно, която обаче не му попречи да поддържа интригата жива.

Зрителите видяха един от редките случаи, в които Джоунс не доминираше в осмоъгълника и до последно не можеше да се каже изрично дали печели в очите на съдиите. Той въпреки всичко продължава победната си серия (17 успеха), а Сантос записа първо проваляне в лека-тежка категория от четири дуела, само че сигурно заслужи уважението на всички с доблестното си показване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР