Третата точка от паметната записка на Божков е най-интересна, защото

...
Третата точка от паметната записка на Божков е най-интересна, защото
Коментари Харесай

Сега: Какво се крие зад договорките на Васил Божков с Кирил Домусчиев. Най-интересна е третата точка

" Третата точка от паметната бележка на Божков е най-интересна, тъй като за разлика от първите две не може да бъде тълкувана просто като сделка сред двама предприемачи. Тя директно визира работата на Държавната комисия по хазарта. Очевидно, че предстоящият съпорт може да бъде сбъднат единствено благодарение на хора във властта, а Домусчиев, най-малко публично, не е подобен. Не е ясно защо урегулиране на бизнеса се приказва и дали експлицитното конкретизиране, че ще се съблюдават законите, значи, че до тогава те не са се спазвали, или че занапред ще се употребяват законови механизми за премахване на съперници или покровителстване на главния бизнес на Божков.

От този интервал обаче има един важен скандал в
хазарта - отстраняването от пазара на един от главните съперници на компаниите на Божков у нас - Betfair.

Betfair е първата задгранична компания, на която бе позволено да оперира на българския пазар. Това стана през февруари 2014 година, откакто ДКХ дълго време саботираше навлизането на непознати компании и на процедура осигуряваше на фирмите на Божков цялостен монопол на пазара. Петгодишният лиценз изтече през февруари 2019 година и Betfair внесе искане за продължение на лиценза за спортни
залози и кандидатства и за лиценз за казино занимания. ДКХ обаче пет месеца не прегледа импортираните документи. Това принуди Betfair да спре работа.

Месец след паметната бележка сред Божков и Домусчиев за съпорт в
хазарта, на 9 август 2019 година, ДКХ най-сетне излезе с решение по проблема и отхвърли да възобнови лиценза на Betfair с много мъгляви претекстове. "

Продължение чети в http://glasove.com/categories/na-fokus/news/sega-kakvo-se-krie-zad-dogovorkite-na-vasil-bozhkov-s-kiril-domuschiev

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията .

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР