Третата седмица на май ще бъде обещаваща. Късмет, усмивки и

...
Третата седмица на май ще бъде обещаваща. Късмет, усмивки и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Успехи за Водолей и изненади за Овен

Третата седмица на май ще бъде обещаваща. Късмет, усмивки и доста триумфи. Ето какво да чака всяка от зодиите:

Овен

Вие, Овни, ще сте доста грижовни и в услуга на другите през седмицата. Внимавайте да не злоупотребят с вас и не се изхвърляйте в жертвоготовността си. Пазете се от недомислени разходи и загуба на пари. Каквото и да вършиме, най-важното е да запазвате салдото. След четвъртък ви чакат изненади от близки хора или значими известия.

Телец

При вас, Телци, седмицата ще стартира малко несигурно и комплицирано. След като се мобилизирате ще съумеете да отметнете известно количество задания, само че ще имате чувството, че нещата ви лишават повече време от нормално. Препоръчително е да сте деликатни по отношение на общуването си с другите и да не казвате незабавно нещата които ви хрумват, тъй като има риск да развалите връзките си с някого от обкръжението поради прекомерна искреност и припряност.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще трансформират мирогледа ви. След средата на седмицата ще съумеете да блеснете в службата и да извършите усещане на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с другари и съидейници.

Рак

Вие, Раци, ще сте задоволително продуктивни през седмицата, за проектите ви да бъдат сполучливо осъществени и да срещнете по този начин мечтаното самопризнание от близките. В работата ви по всяка възможност ще срещнете хора, които да са ви от изгода и да ви отворят нови порти. Много е евентуално да напредвате постепенно, само че устойчиво в определена от вас посока. Постарайте се да не пренебрегвате обичаните си хора, поради професионални задължения.

Лъв

Вие, Лъвове, ще си имате разправии и пререкания с половинките. Постарайте се да сте задоволително толерантни и да виждате и противоположната позиция. По този метод ще сте оптимално справедливи и по-добре ще стигате до консенсус. След четвъртък ще има новости и нововъведения в службата ви и при сътрудниците. Не се дръжте пренебрежително, ами се старайте да намирате общ език с хората, които ви се изпречват на пътя, тъй като някой от тях може да се окаже основна фигура в живота ви и в следствие да ви помогне в сложен за вас миг.

Дева

При вас, Деви, се чака седмицата да бъде сполучлива и цялостна с благоприятни условия, както за личностно, по този начин и за професионално развиване. Много е евентуално досегашен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо съществено, с капацитет за развиване. Възможно е също по този начин да решите да измененията или подобрите визията или режима си на хранене. В работата си ще сте много дейни и продуктивни.

Везни

Ако сте родени под знака Везни, се чака седмицата ви да е много ексцентрична и изпълнена с неочаквани обрати и изненади. Възможно е да ви се наложи да вършиме неща, които по принцип избягвате и да усвоявате нови познания. Важното е, че в случай че съумеете да запазите успокоение, ще имате положително развиване и прогрес по значими въпроси. След четвъртък ще имате опция да изкарате време с другари и съидейници и да се позабавлявате с тях. Не е изключено да участвате в обществени събития и да се срещнете с забавни хора, които по някакъв метод да са ви потребни и да разширят мирогледа ви.

Скорпион

При вас, Скорпиони, може да се чака да изникнат спорове в фамилията, на които ще бъде значимо да не обръщате внимание, с цел да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен родственик да има потребност от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка възможност ще съумеете да се насладите на време с колегата или децата. Ако сте свободни ще се натъкнете на забавни хора, които да ви заинтригуват.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще имате непредвидени позвънявания, известия или доставки през седмицата. Много е евентуално също по този начин да имате задължения около близкото ви обграждане, сътрудниците или съседите ви. След четвъртък не е изключено да ви се наложи да разпределяте непознати запаси или общи пари, да теглите заеми или да се занимавате с наследствени въпроси. Някои от вас ще си вършат проучвания, зъби или различен тип медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или метафизичен въпроси.

Козирог

В началото на седмицата огромна част от вниманието ви, Козирози, ще се върти към финансовите ви каузи. Ще си вършиме равносметка и ще се пробвате да сте спестовно настроени и прагматични. След четвъртък ще сте в действителност сполучливи в публичен проект и ще съумеете да извършите усещане на значими за вас хора. Някой от вас ще показват нови придобивки или ще обявяват връзка пред останалите.

Водолей

Ако сте родени под знака Водолей, значи тази седмица ще бъде в действителност добра да стартирате нови планове, нова активност или нова връзка. При всички случаи се чака да сте ексцентрични и изобретателни. Хората ще ви харесват и ще ви поддържат в начинанията. В любовта нещата ще ви се получават с лекост и ще съумеете да завъртите главата на значим за вас човек.

Риби

Вие, Риби, ще сте влюбени и много мечтателни през седмицата. По всяка възможност ще имате сърдечен боязън и неспокойствие към човек, който от дълго време ви е влезнал по кожата. В работата ви са вероятни изненади от сътрудници или висшестоящи, към които ще ви се наложи да се напасвате. Голяма част от вас ще отделят внимание на здравето и тонуса си.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР