Третата ракета на България Адриан Андреев (№319) изигра силен мач,

...
Третата ракета на България Адриан Андреев (№319) изигра силен мач,
Коментари Харесай

И Адриан Андреев отпадна на София Оупън

Третата ракета на България Адриан Андреев (№319) изигра мощен мач, само че отстъпи с 6:7 (7), 4:6 на Миомир Кецманович (Сърб, №62) в I кръг на " София Оупън ". Съпротивата на 20-годишния българин на корта продължи 1 час и 49 минути.
Той за четвърта поредна година отпада на старта на главната скица в шампионата и преди този момент един път в квалификациите. В досегашните си участия Андреев постоянно е бил с " уайлд кард ".
До 5:5 в първия сет противниците не съумяха да стигнат до точка за пробив. Тогава сърбинът поведе с 40:0 при сервис на Адриан и от втората си опция го проби. Адриан незабавно отговори с рибрейк, и то на нула.
В тайбрека Кецманович поведе с 2:0 и 5:3, само че Андреев успяваше да изравни. При 7:6 българинът стигна до сетбол, само че не съумя да го осъществя и загуби 3 следващи топки, а с това и частта.
Във втория сет софиянецът пропусна да осъществя рибрейк при 1:3 и 2:4. При 3:5 Андреев още веднъж поведе с 40:0 и този път от третата опция съумя да пробие, само че при 4:5 и 0:15 получи крампи в краката и позволи нов пробив, и загуби мача.
" Разбрах, че мога да реализира фантазиите си, задачите си, само че би трябвало да напредна физически и душевен. В края на втория сет чаках поврат, само че ми крампираха краката при 5:4. Точно по тази причина съм доста отчаян. Чувствах се убеден в този гейм, само че поради физическото ми положение не съумях да покажа равнището си. През целия мач в главата ми беше да не се сломявам. При 5:6 си повтарях да имам вяра, да играя точка за точка и да видя какво може да стане. Във втория сет беше по същия метод. Психически демонстрирах резистентност, само че физически не устоях. Тази година изиграх много дуели на равнище АТР 250, Чаланджър-и, и мисля, че тези мачове в действителност ми дръпнаха играта. Мечтая да играя на огромната сцена и да реализирам допустимо най-хубави резултати ", съобщи Андреев.
В 18.00 ч. в I кръг Димитър Кузманов (№226) играе с Лоренцо Музети (Ит, №61), а на следващия ден от 11.00 ч. Александър Лазаров (№462) излиза против Филип Крайнович.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР