Третата публична лекция от третия сезон на Start-up Academy ще

...
Третата публична лекция от третия сезон на Start-up Academy ще
Коментари Харесай

Трета лекция в сезон 3 на Start-up Academy


Третата обществена лекция от третия сезон на Start-up Academy ще се състои на следващия ден, 6 декември 2023 година, в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Събитието е с начален час 16:30 в 6-та публика на висшето учебно заведение, оповестиха оттова.

 

Лектор ще бъде Боян Москов, притежател на цифровата организация InteractiveOrb, изобретателният мозък зад софтуера за основаване на продажбени фунии – ConvertBuilder, и създател на сполучливата академия за онлайн маркетинг – Masterclass.bg. Той ще показа своите скъпи знания в региона на цифровия маркетинг и онлайн бизнес.

 

Start-up Academy е платформа към Офиса за софтуерен трансфер на ПУ „ Паисий Хилендарски “, която цели да подкрепя бизнесмени при пускане на техния бизнес план.

 

Третото издание на състезанието още веднъж дава опция на преподаватели, студенти и докторанти от университета да показват своите новаторски хрумвания и да разработят старт-ъп план, с който да получат самопризнание и да завоюват от своите разработки. Съорганизатори, дружно с Офиса за софтуерен трансфер са: ПУ „ Паисий Хилендарски “, Студентски съвет на висшето учебно заведение и Клуб на мениджъра.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР