Третата линия на ще бъде разширена с нови шест спирки.

...
Третата линия на ще бъде разширена с нови шест спирки.
Коментари Харесай

Разширяват метрото с шест нови спирки

Третата линия на ще бъде разширена с нови шест спирки. Това се разбра през днешния ден след съвещание на Комисията по превоз и пътна сигурност към Столичната община. Предложеното отклонение не е заложено в настоящия Общ организационен проект на града и е признато в резултат на подробни изследвания и моделиране на прогнозните. Проектът за изменение е изпратен по подготвеност за приемане от Министерския съвет.

Приетият вид за отклонение обгръща сектора от Военна академия “Г. С. Раковски ” по ул. “Гео Милев ”, бул. “Асен Йорданов ”, пред МФСЗ “Арена Армеец София ”, бул. “Цариградско шосе ” до пътния възел на бул. “Цариградско шосе ” с ул. “проф. Петър Мутафчиев ” в рамките на административни региони “Оборище ”, “Слатина ” и “Младост ”.
 Кристиан Кръстев: От 2023 година специфични електробуси потеглят по дребните софийски улици Кристиан Кръстев: От 2023 година специфични електробуси потеглят по дребните софийски улици
Кристиан Кръстев е магистър по Международни стопански връзки и лекар по стопанска система в УНСС. Работил в частни и държавни предприяти...

Приетият вид на трасе е с дължина към 6 км и дава по-добри индикатори във връзка с превозени пасажери и спестено време за ежедневни пътувания на огромен контингент хора. Разширението на линиите на софийското метро няма възможност да окаже доста негативно влияние върху околната среда и човешкото здраве, написа в отчета на основния проектант.

На съвещанието бяха разисквани също ограниченията за подкрепяне на таксиметровия отрасъл за превъзмогване на икономическите последствия от разпространяването на COVID-19 и наложените в тази връзка ограничавания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР