Третата година от войната с Русия ще бъде решаваща. Това

...
Третата година от войната с Русия ще бъде решаваща. Това
Коментари Харесай

Зеленски: Нямаме алтернатива, освен да победим Русия

Третата година от войната с Русия ще бъде решаваща. Това съобщи президентът на Украйна на специфична конференция в Киев.

 
Ще загуби ли Украйна в тази война? Сигурен, че няма да се случи. Най-тежко ни беше на 24 февруари преди две години. Нямаме опция, с изключение на да победим. Няма опция за загуба, тъй като какво ще стане, в случай че Украйна загуби? Ще спрем да съществуваме.
Володимир Зеленски – президент на Украйна

Зеленски загатна, че ще бъде препоръчан проект за мир на съветския президент Путин. Това щяло да стане след конференция по тематиката, проведена в Швейцария.
Ще предложим платформа, с която той (Путин) ще може да се съгласи, че е изгубил тази война и че е войната е била неточност. Голяма неточност. За него може да наподобява дребна, само че за нас е покруса. И, несъмнено, това е покруса за целия либерален свят. Затова би трябвало да има правдивост по този въпрос.
Володимир Зеленски – президент на Украйна 

Зеленски разказа обстановката на фронта като " тежка ", а съветските сили оказвали напън в посока Харков и Купянск, като съотношението при артилерийския огън било 12:1 в тяхна изгода.

Руските сили наподобява ускоряват натиска западно от Авдеевка. Ген. Олександър Тарнавски, който управлява украинските сили в региона, съобщи, че войските му са се изтеглили от огромна част от Ласточкине, западно предградие на Авдеевка.

Междувременно десетки здания бяха развалени при тежък обстрел по град Константиновка, а минимум един човек е бил ранен, оповестяват локалните управляващи.

Ракети са блъснали южната и централната част на Украйна в неделя, като се оповестява за минимум две цивилни жертви.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР