Третата част от едноименната поредица Тролчета: Бандата се събира е

...
Третата част от едноименната поредица Тролчета: Бандата се събира е
Коментари Харесай

Ето кой е филмът, който пълни киносалоните у нас и докарва най-много приходи

Третата част от едноименната поредност " Тролчета: Бандата се събира " е най-гледаният филм у нас през предишния уикенд, когато в страната се организира втори тур на локалните избори, сочат систематизираните данни от киносалоните, оповестява Българска телеграфна агенция. В продължението на анимациите от 2016 и 2020 година Пипи и Клон към този момент са двойка, която стартира да търси останалите четирима от БратЗоун, а това към този момент са гледали 29 216 фенове, като за десетте дни в кината приходите са 348 011 лв..

На втора позиция е трилърът " Нощна промяна във " Фреди ", който беше най-гледаният предходната седмица. Хорърът за Майк, който изкарва пет нощни смени в пицарията на Мечока Фреди, е втора седмица по екраните и има 55 738 фенове и 619 486 лв. доходи.

Трета позиция измежду най-гледаните филми е за Мартин Скорсезе и неговия " Убийците на цветната луна ", който е към този момент трета седмица по екраните у нас. Историята на един от първите случаи на проведени убийства, които проверява новосъздаденото ФБР при започване на предишния век, е с към този момент 24 705 фенове и 323 574 лв. от билетите им.

Първата премиера от предишния петък - " Играй или умри ", е на четвърто място в топ 10. Тийнейджърският хорър за група младежи, които са събрали за празненство, само че отключват силата на дявол, е забелязан от към този момент 4 841 фенове и има 64 788 лв. доходи.

На пето място застава " Бодигард по наем " с Джон Сина в основната роля. Как телохранител на скандална журналистка се оказва в центъра на опит за боен прелом в дребна, само че богата на запаси, страна са разбрали към този момент 10 219 фенове, а за двете седмици по екраните парите са 130 718 лв..

 Шеста позиция е за " Пес Патрул: Супер филмът ", който е към този момент шест седмици измежду най-гледаните заглавия у нас. Втората анимация за известните кученца, които към този момент са пораснали, е с 81 248 фенове и 883 746 лв. от билетите им.

На седмо място е втората премиера от предишния уикенд " Звукът на свободата ". Биографичният филм по случай със спасяването на дете от ръцете на нарушители в джунглата е гледан към този момент от 2 020 фенове и има 27 560 лв. доходи.

Осма по интерес е третата премиера от предходната седмица - българският филм " Добрият водач " с Малин Кръстев в основната роля. Пътуването на основния воин от " Златни пясъци " до Финландия са проследели 2 312 фенове, а парите от билети са 26 734 лв..

На девета позиция е фамилната история " Ласи - едно необикновено премеждие ". Германският филм за известното от дребния екран куче, което този път избавя джак ръсела Пипа от злосторници, е месец по кината и са го гледали 14 155 фенове и има 154 887 лв. доходи.

Десето място заема " Екзорсистът: Вярващият ", който продължава историята от 1973 година от " Заклинателят ". Намесата на двама свещеници в спасяването на захласнато от дявол дете за четирите седмици са гледали общо 27 412 фенове, а парите от билетите им са 328 787 лв..

Извън първите 10 най-гледани кино лентата е четвъртата премиера от предишния уикенд. Френският " Престъплението е мое " за актриса, упрекната в убийството на продуцент, е с 1 332 фенове и регистрира 7 250 лв. доходи. Петата премиера " Нека танцът стартира " за събирането на двойка за танго след години разлъка е с 89 фенове и 820 лв. доходи.

През предишният уикенд в киносалоните са били общо 40 204 фенове. Миналата година по същото време на кино са били 41 040 души.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР