Tрета година живеем с героите и историите от „Откраднат живот“.

...
Tрета година живеем с героите и историите от „Откраднат живот“.
Коментари Харесай

Иво Фотев от „Откраднат живот“: Не вярвах, че Ина ще събере кураж да скочи от скалите

Tрета година живеем с героите и историите от „ Откраднат живот “. Толкова влязохме в действието, че спряхме да назоваваме актьорите с действителните имена, забравихме, че всичко е на кино и бурно разискваме ориста на всеки с другари и непознати в обществените мрежи.

Актьорите ни накараха да ги ненавиждаме, харесваме, да им съчувстваме, като че ли героите им са живи и същински, разхождащи се в София и работещи в болница хора.

Именно като такива ги одобряваме и в тези станали обичайни изявленията с героите от „ Откраднат живот “.

След като говорихме с доктор Огнянова, Ина Фотева и доцент Захариев , идва ред на най-страшния – Иво Фотев.

 Васил Бинев NOVA

Той съумя да преживее какво ли не, единствено за подтикне обичаната ни Ина да се хвърли от скалите.

Срещаме го няколко дни по-късно, с цел да ни опише повече за отмъщението, Тасев и умрялата си към този момент брачна половинка.

Иначе, в действителния живот, сме един публицист и един артист (и двамата синеоки), съгласили се дружно да продължат още малко хубава заблуда, наречена „ Откраднат живот “.

За да не ви отнемем от удоволствието да слушате Васил Бинев, представяме това изявление и като звуков файл – такова, каквото се е случило в действителност. Можете да го чуете горе във видеото.

Ето и основни моменти от срещата ни:

За Ина

Явно нервите на Ина не устояха. Но и гузната ѝ съвест. Тя направи нещо ненадейно за мен, не подозирах, че ще събере толкоз кураж да го направи. Изневярата й с Тасев беше една младежка нелепост. На Ина у дома не й липсваше нищо – нито обич, нито отношение, нито нищо.

 Васил Бинев NOVA

За доктор Борис Тасев

Той изигра доста неприятна роля в нашите връзки. Появи се в миг, в който с Ина имахме проблем, омайност я...така и не разбрах какво Ина откри в него, с изключение на една младост, която в доста случаи не е това, което човек желае да откри в колегата си.

Той е млад и не знае, че в любовта би трябвало да даваш. Той какво толкоз имаше да даде на Ина...

За проектите си за болничното заведение

Тя към този момент не съставлява интерес за мен. Ина не я управлявала добре, тъй като се е била обкръжила с некачествени хора. „ Св. Анастасия “ сега не ме интересува.

Дали Иво Фотев ни споделя цялата истина в това изявление, ще разберем от новите серии на „ Откраднат живот “ (защото знаем, че нещо не е както би трябвало и на този любезен нарушител не би трябвало да гласоподава никакво доверие – бел.авт)

 Васил Бинев NOVA

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР