Трескавите ремонтни дейности в къщата на ул. Чаталджа 3, в

...
Трескавите ремонтни дейности в къщата на ул. Чаталджа 3, в
Коментари Харесай

В къщата на Чаталджа ври и кипи - изнасят на парчета всичко, до което са се докоснали Киро, Асен и Лорер

Трескавите ремонтни действия в къщата на ул. " Чаталджа " 3, в която до неотдавна се обитаваше щаб квартирата на Политическа партия, не престават с цялостна мощ, написа ПИК.

Припомняме, че през последната седмица гърми огромен скандал към първокласния парцел, където живееха Асен Василев и фамилията на Даниел и Виолета Лорер. Оказа се, че някогашната компания на финансовия министър, която притежаваше по-голямата част от къщата, я е продала на известната като Кралицата на винетките Станислава Арнаудова. Същото е направил и Лорер, като общата стойност на целия парцел е 5 млн. лева

В серия от изявления ПИК разкри за схемите към покупко-продажбата на постройката. Медията ни изобличи в неистина и някогашния министър на нововъведенията, който твърдеше, че е закупил полусрутена къща и по тази причина е платил единствено 350 000 лв. за своята част, която в следствие продава за 1,8 млн. лева Това обаче напълно не е по този начин. Даниел Лорер купува един етаж и подпокривно пространство на " Чаталджа " 3 през април 2022 година, а цялостната реорганизация на къщата е направена през 2021 г. 

Според сметките Лорер купува част от парцела на цена, която е двойно по-ниска от междинната за този интервал и за този регион. А в следствие през септември 2023 година пък продава своя дял на двойно по-висока цена от тази, на която някогашната компания на Асен Василев продава останалата част, макар че покупко-продажбите са изповядани в един и същи ден.

Отново ПИК разкри, че незабавно след продажба на ул. " Чаталджа " започнаха ремонтни действия. И защото извън къщата е в безукорен тип, Станислава Арнаудова е решила да направи основно обновяване вътре. И до през днешния ден служащи не престават да изнасят боклуци от парцела, а видно от фотосите, с които ПИК разполага, мебелите от щаб квартирата на " Промяната ", до които са се докоснали Кирил Петков, Асен Василев и семейство Лорер, също се изхвърлят на части.

 













 
 
 

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР