Трескавата подготовка за 12 януари продължава. Не само е затворен

...
Трескавата подготовка за 12 януари продължава. Не само е затворен
Коментари Харесай

Свалят и тролейбусните жици по Цар Борис Трети Обединител заради ЕСК

Трескавата подготовка за 12 януари продължава. Не единствено е затворен сектор от бул. " Цар Борис Трети Обединител ", само че към този момент отстраняват и тролейбусните жици, видя кореспондент на Plovdiv24.bg . Те ще пречат на монтирането на 30-метровата кула, която ще се издигне на булеварда и която ще е сцената за откриващото събитие за Европейска столица на културата на 12 януари.

Иначе затварянето на бул. " Цар Борис Трети Обединител " ще е до 17 януари. Затварянето на булеварда от северната страна на Тунела ще бъде единствено от ул. " Железарска ", като достъпът на колите до квартал " Капана ", Стария град, както и по ул. " Отец Паисий " няма да бъде лимитиран.

Излизащите моторни транспортни средства от ул. " Патриарх Евтимий " ще могат да се движат напряко към ул. " Света гора " и наляво по източното платно по бул. " Цар Борис III Обединител " в посока север – кръстовището с бул. " Шести септември ".

Кръстовището на бул. " Цар Борис III Обединител " с ул. " Цанко Дюстабанов " и ул. " Граф Игнатиев " ще се затвори в посока север към Тунела. Циклограмата на светофарната уредба там ще бъде изменена, защото кръстовището ще работи единствено в три посоки.

Кръстовището ул. " Капитан Райчо " – ул. " Леонардо да Винчи " в посока бул. " Цар Борис III Обединител " ще се затвори с бариери, като ул. " Леонардо да Винчи " в посока север към ул. " Света Петка " краткотрайно ще бъде двупосочна – със възбрана за прекъсване и паркиране. В посока юг няма смяна в организацията на придвижването.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР