Треска за пазаруване обхвана целия свят – в деня на

...
Треска за пазаруване обхвана целия свят – в деня на
Коментари Харесай

Треска за пазаруване у нас и по света


Треска за извършване на покупки обхвана целия свят – в деня на „ Черния петък ” придвижването към комерсиалните центрове в София е затруднено. Очаква се оборотът на търговците у нас през днешния ден да приближи четвърт милиард, а оттатък океана – един трилион $.

Столична община дружно с Пътна полиция спомага и насочват придвижването от и към изходите на огромните търговски центрове, само че трафик има и в самите молове.

ще от сутринта малко след отварянето им, моловете посрещната най-нетърпеливите. Според потребителско изследване у нас ще бъдат изхарчени най-вече пари за облекла, обувки и спортни артикули.

Намаления оповестиха и книжарниците.

Черният петък ще прелее и в почивните дни, като търговците дават обещание да запазят ниските цени чак до понеделник.

Данъчните и Комисията за отбрана на потребителите ще наблюдават промоциите и подправените понижения през целия уикенд.

Отвъд океана, Черният петък по традиция стартира в среднощ на последния четвъртък на ноември, когато се чества Денят на благодарността. Специалните покупко-продажби стартират от 6 сутринта локално време. Сред най-търсените артикули тази година още веднъж са електронните игри и битовата техника. Интерес има и към покупката на дронове.

Тълпи от хора чакаха пред магазините, с цел да заловен най-големите понижения.

Други обаче избраха да изчакат с извършването на покупки до петък и споделят, че всяка година все по-трудно да излезеш на улицата в Деня на благодарността.

Данни демонстрират, че манията по блъсканиците за по-евтини артикули отминава за сметка на извършването на покупки в интернет, което отбелязва своя пик в така наречен „ кибер понеделник ”.

Въпреки това обичайна търговия към момента притегля клиенти.

Според потребителски проучвания американците ще похарчат над 700 $ сред „ черния петък ” и „ кибер понеделника ” в равнение с към 500 предходната година./ Бтв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР