Трепетите по първите срещи обикновено замъгляват трезвото мислене и ни

...
Трепетите по първите срещи обикновено замъгляват трезвото мислене и ни
Коментари Харесай

Най-популярните места за първа среща в столицата

Трепетите по първите срещи нормално замъгляват трезвото мислене и ни вършат склонни да позволяваме някои дребни, само че от време на време съдбовни неточности, поради които в никакъв случай не се доближава до наново виждане. В новия епизод на уеб поредицата Алекс Петренко обръща внимание точно на подобаващите за първа среща места в столицата.



Вижте няколко съвета, в случай че скоро ви следва първа среща:


Не закъснявайте още на първата среща. Макар на пръв взор 10 минути забавяне да наподобяват като маловажна детайлност при първата среща, те могат да оставят неверно усещане, да внушат, че си придаваме значимост или  неглижираме обстановката.
 първа среща ThinkStock/Getty Images
Подборът на облекла при първа среща също не би трябвало да се подминава с лека ръка. Прекалено формалните съчетания придават постоянно стряскаща тежест на обстановката, а извънредно неофициалните и спортни решения могат да ни показват в лековата светлина.

На първа среща не трябва да се стига и до прекомерно задълбочаване по чувствителни тематики като да вземем за пример религиозни визии, политически пристрастия, фамилни проблеми и така нататък, защото те могат да отворят видимо съдбовни разминавания в упованията, а на процедура да не са чак толкоз трагични.

Ключов миг при първата среща и е изборът на място . Обстановката е извънредно значима, тъй като тя би предразположила към искреност и доближаване. 

И още за първите срещи:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР