Трепери се дали ще имаме връщане на модела „джипка“, но

...
Трепери се дали ще имаме връщане на модела „джипка“, но
Коментари Харесай

Петър Славов пред ФАКТИ: Трепери се дали ще имаме връщане на модела „джипка“, но боядисана в бяло

Трепери се дали ще имаме връщане на модела „ джипка “, само че боядисана в бяло. Десните хора нямат препоръчана обща визия. Какво се споделя? Отиваме на избори, с цел да създадем нова коалиция с Българска социалистическа партия. Тази нереформирана наследница на комунистическата партия. Само това ли ни се предлага. Това разяснява пред Лили Маринкова и студио ФАКТИ юрист Петър Славов.

„ Социологията не може да мери резултата на предизборна огромна дясна коалиция. Говорим от месеци за това обединяване на дясното, само че не се виждат дейности. От огромните политическите обединения никой не е търсил дребните партии и цивилен организации. Защо е по този начин? “, попита юристът.

Славов разяснява и различен огромен проблем, който е обвързван с „ Топлофикация-София “.

„ Разбра се, че сдружението издава фактури и то за дълъг интервал от време, които не са осчетоводени. Прибира Данък добавена стойност от хората, което не заявява в Национална агенция за приходите. Какви са мащабите на този проблем? Подал съм искане в Национална агенция за приходите и чакам отговор в законовия период от две седмици. Питам и друго. Къде са предложенията на партиите, които ще се явят на изборите, по какъв начин ще се борят с монополите. Данъкоплатците в този момент ще дадат 800 млн. лв. на „ Булгаргаз “, тъй като „ Топлофикация-София “ има голям дълг към газовия снабдител. Защо е по този начин? Защо се позволява това? Хората отново заплащат. Като десен човек желая да чуя десни послания “, добави Славов.

Адвокатът обърна внимание и на различен въжен към днешна дата въпрос. Какво прави страната с „ Лукойл “?

“Какво се прави със „ златната акция “. Държавата има човек там, който може да свърши доста неща, а не е написал един отчет за последните 5 години. Ако „ Лукойл “ спре горивата, какво вършим? Имаме ли друга алтернатива. В Гърция дават по 50 евро на семейство, а ние даваме 25 ст. отстъпка при горивата. Тези стотинки щяха да са съответни, в случай че горивата бяха 2 лв.. При 3,30 е нищо “, приключи той.

Вижте целия диалог във ВИДЕОТО.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР