Треньорското ръководство на Интер (Маями) ще изчака до последния възможен

...
Треньорското ръководство на Интер (Маями) ще изчака до последния възможен
Коментари Харесай

Не я ясно участието на Лионел Меси във финала за Купата на САЩ

Треньорското управление на Интер (Маями) ще изчака до последния вероятен миг, с цел да вземе решение по отношение на възможното присъединяване на мегазвездата Лионел Меси в утрешния край за Купата на Съединени американски щати по футбол. Това заяви наставникът на отбора и съотечественик на гения Херардо Мартино. Мачът е от 3:30 часа българско време в четвъртък и ще се състои на стадиона във Форт Лодърдейл. Съперник на Интер (Маями) е Хюстън Динамо, който на полуфинала отстрани Реал (Солт Лейк Сити) с 3:1 след продължения.

Лео Меси беше сменен наложително още преди да пристигна време за почивката сред двете полувремена по времето на срещата с ФК Торонто поради неуточнена травма, а поради нея пропусна и неделната среща против районния противник Орландо Сити. Според организация АП, става дума за скрита за медии и почитатели контузия в крайници.

Интер (Маями) не върви добре в шампионата на Мейджър-лигата (МЛС), само че предишния месец взе Купата на Лигата и в този момент се стреми да прибави нов трофей във витрината, предава Българска телеграфна агенция. 

" Ще чакаме Лео до на следващия ден, до последния миг “, сподели Мартино на конференция през днешния ден. Ще седна с него, ще видя по какъв начин се усеща сега. Вероятно дружно ще стигнем до съглашение какво да се прави. Имаме три въпроса да решаваме: играчът, след това е финалът и най-после – какво следва? И по този начин ще вземем решението. Винаги има опасности, само че би трябвало да ги сведем до най-малко ", съобщи треньорът, който с изключение на, че е бил ментор на Меси в националния тим, е и другар на татко му.

Седемкратният притежател на най-престижната самостоятелна премия във футбола " Златната топка " е вкарал 11 гола и е изработил още 5 асистенции в 12 срещи от идването си в Маями от Пари Сен Жермен през юли. Интер (Маями) обаче занапред ще губи с Меси в състава си и Мартино съобщи, че не би си помислил да рискува здравето му, в случай че не ставаше дума за край за купата на страната.

" 90 или 120 минути стоят сред тебе и купата. Логично е да се замислим. Не бих го коментирал въобще този въпрос, в случай че ставаше дума за какъвто и да е различен дуел, който не си коства рисковете ", съобщи експертът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР