Треньорската легенда Фабио Капело е останал впечатлен от представянето на

...
Треньорската легенда Фабио Капело е останал впечатлен от представянето на
Коментари Харесай

Капело останал впечатлен от представянето на Милан срещу Наполи

Треньорската легенда Фабио Капело е останал впечатлен от представянето на Милан в реванша против Наполи от четвъртфиналите в Шампионската лига. “Росонерите ” реализираха две победи с минималното 1:0 над “партенопеите ” и продължиха към полуфиналите на шампионата. 
 Милан удържа Наполи и се класира за 13-ия си полуфинал в ШЛ Милан удържа Наполи и се класира за 13-ия си полуфинал в ШЛ
“Представиха се чудесно в отбрана, изключително при високите топки и позволиха доста малко благоприятни условия за Наполи. Единствената неточност бе позволена чак в края на мача, тъй като към този момент се бяха отпуснали малко. Играчът, който направи разликата за Милан, е Рафаел Леао. Той се възползва от останалите огромни празни пространства и неналичието на скорост в Наполи, ” разяснява Капело.
 Хвича се извини за провалянето от Милан и се закани, че Наполи ще се завърне по-силен Хвича се извини за провалянето от Милан и се закани, че Наполи ще се завърне по-силен
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР