Треньорска рокада настъпи в Хебър и бившият национал Владимир Манчев

...
Треньорска рокада настъпи в Хебър и бившият национал Владимир Манчев
Коментари Харесай

Рокада в Хебър: Владо Манчев стана треньор, Пеа ще е спортен...

Треньорска рокада настъпи в Хебър и някогашният национал Владимир Манчев застана нечело на родния си отбор. От Пазарджик публично оповестиха назначанечието на Манчев, а досегашният ментор Фулвио Пеа ще бъде спортно-технически шеф. Асистенти ще бъдат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев. По-рано през днешния ден излезе информация, че Ники Митов може да се завърне отпред на пазарджишкия клуб, само че по всичко наподобява това няма да се случи. 

Ето какво пишат от Хебър:

Ръководството на ФК Хебър 1918 назначи досегашния ментор на мъжката представителна групировка Фулвио Пеа за спортно-технически шеф на клуба.

Неговото място в ролята на титулярен старши треньор ще заеме Владимир Манчев, който досега изпълняваше функционалности на първи помощник на италианския експерт. Фулвио Пеа към този момент е бил в ролята на състезателен и механически шеф по време на работата си в италианските Лукезе (през 2005 г.) и Ливорно (2018 г.) Подобни функционалности той е осъществявал в китайския Дзянсу Сунин (2021 г.), както и в ЦСКА по време на престоя на Луиджи Симони (2001 г.) От тук насетне Фулвио Пеа ще реализира цялата спортно-техническа власт, касаеща школата на Хебър, мъжкия внушителен отбор и дублиращата групировка на клуба. В щаба на новия старши треньор на Хебър Владимир Манчев като асистенти влизат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР