Треньори на Реал, Валенсия и Клуж ще изнесат лекции на

...
Треньори на Реал, Валенсия и Клуж ще изнесат лекции на
Коментари Харесай

Треньори на Реал, Валенсия и Клуж ще изнесат лекции на семинар в София

Треньори на Реал, Валенсия и Клуж ще изнесат лекции на треньорски семинар в София. Това ще стане на 14 март в зала " Свети Георги ". Семинарът е със статут на народен и е за всички треньори в България, които работят с подрастващи. Присъствието е наложително, а семинарът ще стартира в 9.00 часа и ще продължи до 12.00 часа.

Треньорският семинар е проведен от БК Буба Баскетбол и Българската федерация по баскетбол с поддръжката на Еврохолд, като част от Международния баскетболен шампионат " София къп 2020 ".

Лектори:

Хорхе Манзано - Реал Мадрид U14
Хорхе Манзано работи в школата на Реал Мадрид от три години, а преди този момент 10 години е работил с подрастващи в клубовете от испанската Лига Ендеса. Двукратен първенец на Испания с U14 и U16. Индивидуален треньор за професионални баскетболисти.
Тема: Развитие на отборна отбрана при подрастващите U14/U16

Пабло Перес Блат - Валенсия U17
Пабло Перес Блат е специалист с високи достижения в баскетбола. Магистър по състезателен мениджмънт. Треньор в разнообразни възрастова групи във Валенсия. Треньор в Аликанте и Патерна.
Тема: Методика на тренировката в БК Валенсия

Милорад Перович - Клуж Напока U17
Милорад Перович е някогашен старши треньор на елитните румънски тимове Рапид Букурещ, Стяуа Букурещ, Тимишоара, Медияш и Клуж-Напока. Помощник-треньор в националния тим на Румъния на Евробаскет 2017.
Тема: Изграждане на качества за взимане на решения в нахлуване от млади играчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР