Треньорът Юлиан Нагелсман и капитанът Мануел Нойер вярват, че Байерн

...
Треньорът Юлиан Нагелсман и капитанът Мануел Нойер вярват, че Байерн
Коментари Харесай

Нагелсман: Байерн винаги трябва да е сред фаворитите

Треньорът Юлиан Нагелсман и капитанът Мануел Нойер имат вяра, че Байерн Мюнхен е един от любимците за трофея в Шампионска лига този сезон. Баварците започват тазгодишното си присъединяване в шампионата с посещение на Интер довечера в група С. „ Байерн постоянно би трябвало да е измежду любимците. Но това би трябвало да се демонстрира на терена, а не с приказки ", сподели Нагелсман на конференцията преди дуела. 

Германският първенец шокиращо отпадна предходната година на четвъртфиналите от Виляреал и вратарят Мануел Нойер не е не запомнил това проваляне. „ Ние сме един от любимците. Не успяхме да стигнем до края през последните два сезона и ще се опитаме да го сторим в този момент. Отпадането ни против Виляреал боли ", сподели Нойер. 

Байерн ще може да разчита на най-хубавото за дуела с Интер. В състава се завръща опитният Томас Мюлер, който получи отмора за съботното посещение на Унион (1:1). Защитникът Люка Ернандес и Леон Горецка също са на линия след лекуване на травми. " В общи линии съм наясно със състава, само че имам и няколко въпросителни. Конкуренцията в състава е на равнище и това ни разрешава да вършим промени, без да губим качество ", сподели Нагелсман.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР