Треньорът Сашо Ангелов, който логично се превърна в любимец на

...
Треньорът Сашо Ангелов, който логично се превърна в любимец на
Коментари Харесай

Врачанският Конкурент забърка Сашо Ангелов в интрига! Той обясни истината пред БЛИЦ

Треньорът Сашо Ангелов, който разумно се трансформира в любим на врачани, откакто за повторно съумя да вкара локалния "Ботев " в елита на българския футбол, необичайно за какво беше заплетен в конспирация. Опитният експерт щял да се връща отпред на "Локомотив " (Горна Оряховица)... Това твърди врачанският вестник "Конкурент ", обяснявайки по какъв начин "железничарите " натискали да си върнат Ангелов.
Наставникът на "Ботев " (Враца) изясни истината пред БЛИЦ: "В момента имам настоящ контракт с Ботев (Враца). Сашо Ангелов е треньор на Ботев (Враца) и ще е в "Ботев " (Враца) през новия сезон. "
"Когато бях в Горна Оряховица, и макар положителните игри на тима и триумфите, бях освободен от този тим без да ми се даде пояснение защо... А в този момент подскачат и желаят да се върна. Винаги съм уважавал "Локомотив " (Горна Оряховица), израснал съм там, почитам този клуб ", разяснява Сашо Ангелов.
"В петък в 18 часа започваме подготовка на стадион "Христо Ботев ". Концентрирал съм се напълно върху селекцията на "Ботев " (Враца). Нищо друго не ме интересува. Интригите не могат да ми повлияят да си правя съзнателно работата - както постоянно съм го правил. Спечелих си промоция в Първа лига и нямам желание да пропусна това предизвикателство. Треньор съм на "Ботев ", имам отлични връзки с кмета и президент на клуба - Калин Каменов ", добави Ангелов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР