Треньорът от школата на италианския гранд Интер - Симоне Дел

...
Треньорът от школата на италианския гранд Интер - Симоне Дел
Коментари Харесай

Треньор от италианския колос Интер: Много съм любопитен как работи школата на Лудогорец

Треньорът от школата на италианския гранд Интер - Симоне Дел 'Акуа, даде любопитно изявление пред Gong.bg , в което разкри по какъв начин се работи и подхожда към младите гении от школата. Неговият набор 2008 ще взе участие в шампионата Атрим Супер Старс Къп 2020, който ще се организира в Пловдив. В него ще вземат присъединяване 104 тима с над 1500 деца, родени от 2008 до 2012 година в това число.

Специалистът разкри, че в академията на Интер са наясно, че не всички деца ще станат футболисти и по тази причина най-важното е да станат мъже и положителни хора.

Треньорът разяснява и идния мач на Интер с Лудогорец, като показа, че възможностите са равни. Той съобщи още, не ще му е доста любопитно да се запознае по какъв начин се работи в школата на Лудогорец, която разполага с отлични условия.

Ето какво съобщи италианският експерт:

"Радвам се, че ще участваме в този шампионат в България. Не знам доста, като изключим разпоредбите, само че съм любопитен, защото сме доста амбициозни.
Трябва да имаме доста самообладание, тъй като работим с деца. Много от тях несъмнено няма да станат професионални футболисти. Затова най-важното е да пораснат като мъже и по-късно като футболисти.

Всеки желае да побеждава, само че не постоянно се получава. Нашите деца би трябвало да се научат да печелят, само че дано да не забравяме, че загубите също са част от спорта.

Футболът се трансформира. Затова би трябвало да знаеш по какъв начин да се адаптираш. Но в последна сметка много неща си наподобяват с предишното. Съобразяваме се с трендовете, само че учим децата и на старите неща. Просто ги съчетаваме.

Интер постоянно гледа да взима най-хубавите деца и Милано е цялостен с такива.

За Лудогорец знам, че играе в Лига Европа. Надявам се Интер да продължи. Мачовете са доста комплицирани. Мисля, че двата тима имат равни шансове.

Не знам доста за школата на Лудогорец, не знам по какъв начин работят с децата, само че съм доста любопитен да го схвана ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР