Треньорът на датския Мидтиланд Бо Хенриксен е доволен от драматичната

...
Треньорът на датския Мидтиланд Бо Хенриксен е доволен от драматичната
Коментари Харесай

Треньорът на Мидтиланд: Ако играем пак с Лудогорец и Цървена звезда, ще ги победим без проблеми

Треньорът на датския Мидтиланд Бо Хенриксен е удовлетворен от трагичната победа с 3:2 над Сьондериске в локалното състезание нощес, само че също по този начин е окуражен и да класира тима си във етапа на елиминациите в Лига Европа.

Европейските мачове са неговата огромна болежка, където счита, че тоталната липса на шанс им е лишила доста точки.

След 13-ия кръг Мидтиланд взе преднина от 6 точки пред Копенхаген, откакто столичани паднаха с 1:2 от Брьондби и стартират да се трансформират във любимец за купата.

"Нашата упоритост е да победим и това търсим. Да се каже нещо друго също така, че сме любимци на шампионата, би било доста покорно, споделя БО Хенриксен, представен от tvmidtvest.dk.

"Тук съм, с цел да спечелвам, играчите са тук, с цел да завоюват, а клубът е тук, с цел да победи. Ще печелим шампионати и титли. Искаме да спечелим всичко, споделя Бо Хенриксен с голяма доза убеденост.

"В досегашните мачове в Лига Европа бяхме рисково нещастни. Без подозрение нямахме състезателен шанс и изключително неприятен в мачовете вкъщи. Всъщност тези мачове против Лудогорец и Цървена звезда изиграхме много впечатляващо. Ако имахме опция да играем още веднъж против Звезда или Лудогорец, уверен съм, че щяхме да ги победим, разсъждава треньорът.

Попитан дали при тази обстановка след изиграването на първите три мача тимът може да се класира, той отговори: "Не съм кьорав. Виждаме къде сме на таблицата и че изоставаме с четири или пет точки от позициите, които водят до елиминационната фаза. Нужни са ни три победи, с цел да продължим напред, а това е и задачата пред нас.

"Но няма по какъв начин да ни преследва малшанс. В един миг това ще ни се върне, шансът ще се обърне към нас, уверен съм. Смятам, че в случай че продължим да играем по този начин, ще се класираме за идната фаза. Противниците ни имаха голям шанс, със същата мощ мога да го кажа и за Цървена звезда, които не заслужаваха точката при нас, счита треньорът на Мидтиланд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР