Треньорът на Зоря Луганск Виктор Скрипник сподели, че вече е

...
Треньорът на Зоря Луганск Виктор Скрипник сподели, че вече е
Коментари Харесай

Наставникът на Зоря: Мисля, че с ЦСКА ще стане хубав мач

Треньорът на Зоря Луганск Виктор Скрипник показа, че към този момент е срещал отбора на ЦСКА и има съществени усещания от тима. По думите ми дуелът е значим и за двата отбора, а заплахата при домакините е обвързвана с атакуващите им футболисти.

“За трети път се срещам с ЦСКА. Смятам, че не сме тази Зоря, която бяхме преди две години, както и ЦСКА не са същия отбор. Мачът ще е доста значим и за двата отбора, тъй като би трябвало да взимаме точки. Който и да завоюва утрешния мач, става доста комплицирано в групата. Ще играем за победа. Мисля, че ще стане прекрасен мач ", твърди треньорът на украинците.

"На този цялостен стадион и при тази атмосфера, имаме футболисти, които да дадат всичко от себе си. Имаме две загуби, по тази причина нямаме какво да губим. Трябва да не допуснем и да вкараме гол. Ние почитаме ЦСКА задоволително доста. Мога да отлича Кери, Йомов, централния нападател Кайседо. Това са положителни футболисти. Ще е сложен мач. Ние би трябвало да си играем обаче нашата игра”, съобщи Скрипник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР