Треньорът на Ювентус Маурицио Сари не бе никак доволен от

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари не бе никак доволен от
Коментари Харесай

Сари: Направихме така, че Наполи да ни победи с минимални усилия

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари не бе по никакъв начин удовлетворен от своите играчи след конфликта с Наполи (1:2). Той съобщи, че това е бил неприятен мач за неговия отбор, който с играта си е направил по този начин, че противникът да спечли с минимални старания.

“Бяхме пасивни през целия мач. Играхме в постепенно движение с доста подавания и огромно разстояние сред обособените линии, извънредно безинтересно. Това бе неприятен мач, тъй като подходихме с неверната настройка, което се трансферира и върху цялото ни показване. Няма по какъв начин това да е Ювентус. Поставихме Наполи в обстановка, в която да ни победи с минимални старания. Винаги закъснявахме в единоборствата, все едно играехме на занимателен каданс. Нищо не се получаваше в играта ни”, счита Сари.
Ювентус съвсем нямаше положения за гол в мача, макар че игра с триото Кристиано Роналдо, Гонсало Игуаин и Пауло Дибала в предни позиции.

“Избрах това трио, тъй като всички изглеждаха в добра форма. Халфовата линия също изглеждаше подготвена да ги поддържа. Но не желая да диря самостоятелна виновност за тази загуба. Целият тим игра зле”, добави наставникът.

Серия А 21 кръг, неделя 26 януари  Наполи 2:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР