Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри обърна внимание на своите играчи,

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри обърна внимание на своите играчи,
Коментари Харесай

Алегри след късната драма: Футболът е свиреп

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри обърна внимание на своите играчи, че методът им към срещата с Лацио от Серия А не е бил най-хубавият. Късната победа с 1:0 накара наставника да съобщи, че чака друго лице от футболистите при реванша против Тотнъм от 1/8-финалите на Шампионската лига.

Пауло Дибала осъществя по извънреден метод в продължението на „ Олимпико”, с цел да донесе на Юве извънредно скъпа победа в гонитбата с Наполи за първото място. За аржентинеца това беше първа изява като титуляр от 2 месеца насам.

„ Футболът е яростен. Трябваше да се борим за 2:2, а след това загубихме Суперкупата (срещу Лацио – б.р.) в последната минута. Тази вечер те бяха победени по същия начин”, разяснява Алегри.

„ Беше сложен мач, тъй като Лацио са на трето място, те устояха физически и вариантите ни в офанзива бяха доста лимитирани. Играхме мача по този начин, както трябваше да го играем, бяхме длъжни да спечелим. Казах на момчетата, че един случай ще предреши изхода и излязох прав.”

„ Не беше най-хубавото ни показване в техническо отношение, постоянно губехме топката, само че бяхме бдителни за контраатаките, тъй като те постоянно ни нараняваха с тях преди.”

Срещу Тотнъм Ювенус се намира в неизгодна позиция след 2:2 вкъщи в първия мач.

„ В сряда имаме потребност от напълно друго показване и метод. Най към този момент по повода, че Тотнъм не се пази както Лацио”, добави Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР