Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не скри разочарованието си от

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не скри разочарованието си от
Коментари Харесай

Алегри: Един момент реши мача, но така е във футбола

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не скри разочарованието си от загубата с 0:3 от Вилареал и отпадането на отбора му от Шампионската лига на 1/8-финала. Наставникът счита, че торинци са били по-добрият тим в първите 75 минути от мача, само че една обстановка е преобърнала всичко, а точно първата дузпа, с която гостите откриха резултата.

" Смятам, че играхме добре през 75 минути от мача. През втората част Виляреал реши единствено да се отбранява, само че те имаха една опция и се възползваха от нея. Но във футбола е по този начин: един епизод може да преобърне всичко. Имахме положителни благоприятни условия през първото полувреме, по-малко през второто, тъй като Виляреал се отбраняваше с 11 индивида в личната си половина. Те очевидно желаеха да докарат мача до продължения, само че извадиха шанс и означиха гол, който промени всичко ", счита Алегри.

" Виляреал е специалист в сходни мачове. Те се възползваха по най-хубавия метод от възможностите си. Ние пък прекомерно наивно им подарихме тази дузпа. Разочаровани сме от този резултат, тъй като имахме шансове и в първия мач, имахме шансове и през днешния ден. Но не мога да упреквам играчите си. Те просто би трябвало да продължат да работят по този начин, както го вършат до момента ", добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР