Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри бе със смесени чувства след

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри бе със смесени чувства след
Коментари Харесай

Алегри: Преди седмица щяхме да загубим този мач

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри бе със смесени усеща след равенството 1:1 с Болоня. Той е удовлетворен, че отборът му се избави от загубата, само че съжалява, че не можа да стигне до триумфа. Според наставника " бианконерите " въпреки всичко вървят в вярната посока, защото преди седмица са щели да изгубят този мач.

" Преди седмица сигурно щяхме да загубим този мач. Затова дано гледаме от позитивната страна на нещата, въпреки да има още какво да подобряваме. Истина е, че пропиляхме доста положения. Например Соуле нямаше самообладание да изчака топката да падне по-надолу, преди да стреля към вратата. Но това са деца с по дузина мача в Серия " А ". Те желаят да раздрусат света, само че имат потребност от още опит. Хубавото е, че се приближихме с точка до Лацио и запазихме преднината си пред останалите преследвачи ", съобщи Алегри.
 Милик избави непобедима серия на Юве, само че можеше да донесе и триумф Милик избави непобедима серия на Юве, само че можеше да донесе и триумф
Треньорът имаше забележки към Аркадиуш Милик за метода, по който извърши дузпата през първото полувреме.

" Смятам, че има моменти, в които просто би трябвало да биеш дузпата мощно и да се прицелиш в някой от ъглите. Това бе значим миг в мача. Освен това Скорупски е другар с Милик от националния отбо рна Полша и се познават добре ", счита наставникът.

" Имайки поради играчите, с които разполагаме, не можем да играем с висока преса. Изхабихме много сила през първото полувреме, по тази причина промените донесоха прохлада и сила. Да движиш топката бързо не е същото като да я движиш безредно. Чувствам поддръжката на управлението още от първия миг, в който се завърнах. Казах, че това е най-трудният интервал от сезона и би трябвало да продължим да работим крепко. Смятам, че вършим добра работа, още повече с налагането на млади футболисти. Ще е отлично да приключим в топ 4, а идеалният вид е да сме на 2-рото място. Надявам се да продължим напред и в Лига Европа. Щастлив съм да повеждам Ювентус ", сподели още експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР